Home

00:00 - 07:00 "Non-stop hits door de nacht"

Zendgebied

Omroep Neteland kan je beluisteren in de regio Zuiderkempen voor het Neteland, maar ook online via onze webstream. Volgende gemeenten en steden liggen in ons ontvangstgebied: Herenthout, Herentals, Geel, Nijlen, Bevel, Berlaar, Grobbendonk, Bouwel, Vorselaar, Kessel, Lichtaart, Olen, Oevel, Westerlo, Tongerlo, Herselt, Itegem, Morkhoven, Noorderwijk, Wiekevorst en al hun randgemeenten.

Iedereen kan ons met een FM radio beluisteren op 107.4 en 107.7 FM. Ook via onze webstream op het internet kan je de radioprogramma's volgen in de hele wereld. Dit kan door hier te klikken: stream

We bereiken volgens SABAM meer dan 50.000 mensen, die elke dag opnieuw en continue jou reclameboodschap kunnen horen. Door te adverteren op Omroep Neteland bereik je elke dag veel mensen, elk moment van de dag en dit zolang je campagne loopt.

Ben je een organisator of vereniging en wil je extra aandacht schenkel aan je activiteit? Dan kan je deze ook via Omroep Neteland laten promoten. Neem met ons contact op en we bespreken in ontspannen sfeer de mogelijkheden en campagnes.

Omroep Neteland heeft in de regio zuiderkempen 2 zenders voor een degelijk ontvangst in de zone Neteland. Met deze FM frequenties brengen we de programma's zuiver in stereo op de radio.